Scherpe prijzen

U betaalt scherpe prijzen en steunt een goed doel.

Steun onze stichting

100% van de winst gaat naar Stichting Art of Charity

Veelgestelde vragen

Vragen over de stichting

In Malawi helpen we boerengezinnen om hun eigen voedsel te verbouwen. We leren hoe ze dat moeten doen en geven hun de benodigde zaaizaden en meststoffen.

We zijn begonnen met 25 gezinnen in de regio van Chitunda. Inmiddels hebben we ruim 7.000 boeren die deelnemen en hebben hierdoor ruim 100.000 in Malawi elke dag te eten.

Het gewenste eindresultaat is dat het huidige aantal van 1.400 acres op 30 juni 2025 is uitgebreid tot tenminste 7.000 acres waarop mais wordt verbouwd met het Food for Life Malawi systeem. Dit betekent tenminste iedere dag een bord eten voor 700.000 mensen.

Daarbij komt nog de spinoff, wat naar schatting betekent dat we rond de 1 miljoen mensen kunnen voorzien van voedsel. Om dit te bereiken is er nog extra geld nodig, na 2025 moet het project volledig zelfstandig kunnen draaien zonder financiële hulp. 

Living Fair is onderdeel van Stichting the Art of Charity. 100% van de winst uit onze webshop wordt gedoneerd aan onze stichting. Hierdoor hebben ruim 100.000 mensen in Malawi elke dag te eten. 

> Lees hier ons integriteitsprotocol. 
> Bezoek hier de website van onze stichting voor alle informatie.

Onze vrijwilligers leveren de bestelling zelf bij u af. De levertijd is normaliter 20 – 30 dagen. Levertijd voor speciale bestellingen kunnen eventueel verkort worden. Wilt u snelle levering? Neem contact met ons op via de mail info@livingfair.nl.

Alle winst die wordt gemaakt binnen Living Fair wordt afgedragen aan onze stichting (30% van de omzet). Wat onze stichting met de inkomsten doet, kunt u hier lezen. 

www.foodforlifemalawi.com 

Vragen over verzendingen & retouren

Onze vrijwilligers leveren de bestelling zelf bij u af. De levertijd is normaliter 20 – 30 dagen. Levertijd voor speciale bestellingen kunnen eventueel verkort worden. Wilt u snelle levering? Neem contact met ons op via de mail info@livingfair.nl.

U heeft het recht om de producten te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De producten dienen wel nieuw en ongebruikt te zijn. 

U kunt direct online in onze webshop afrekenen met bijvoorbeeld iDeal, Creditcard of een overboeking. Achteraf betalen met Klarna is ook mogelijk. 

Heeft u een bedrijf en kunt u niet online bestellen? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Al onze producten hebben minimaal 2 jaar garantie. Er zijn producten die een langere garantie hebben, dit staat vermeld op de website.

nl_NL_formalDutch

Bedrag